top of page
kennismaking.png

Maak kennis met ons

Wanneer wij worden benaderd door ouders, directeuren van scholen en/of leraren, bestaat de wens om, deels of volledig, het schoolplein te vergroenen.  Meestal heeft men via-via van ons gehoord, maar een enkele keer benaderen wij zelf een partij waarvan we weten dat er een vraag leeft waar wij iets mee kunnen en willen.
Na een positief eerste contact maken we een afspraak voor een persoonlijke kennismaking met de werkgroep van de potentiële opdrachtgever. In het geval van een school kan zo’n werkgroep heel divers zijn. Een afvaardiging van directie, leraren, ouders of kinderen kan aansluiten bij zo’n gesprek.
We luisteren allereerst heel goed naar de ander: wat zijn de wensen, de mogelijkheden en de beperkingen? We stellen vragen en delen onze kennis om e.e.a. voor onszelf én de klant te verduidelijken. Ook lichten wij onze visie en werkwijze toe, om te kijken of dit overeenstemt met het beeld dat men van ons heeft. Als beide partijen overtuigd zijn van de potentie van de samenwerking gaan we samen in zee!

bottom of page